Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header
Just another WordPress site
Header

Pernil cuit reduït en sal i gall dindi reduït en sal Casa Boix

juliol 1st, 2015 | Posted by admin in Els nostres productes

Tot el sabor amb un 50 % menys de sal

Sentir-se lleuger és sentir-se bé. Per a aconseguir-ho, és necessari que tinguem cura de la nostra dieta, no només en ingestes de greix, si no també, en el consum de sal. Amb aquesta premissa, Casa Boix ha elaborat la seva gamma de pernil cuit i gall dindi amb un 50% menys de sal, conservant el sabor original dels nostres productes i el sistema d’elaboració artesana que ens caracteritza. Uns productes d’alta qualitat gastronòmica perfectament compatibles amb una dieta baixa en calories i cardiosaludable.

pavo-reducido-sal

No és el mateix baix en sal que reduït en sal

En els productes càrnics baixos en sal bàsicament el que es fa és substituir la sal comú (clorur de sodi) per clorur potàssic. S’ha de pensar que el sodi és precisament el que provoca la hipertensió. El problema de fer servir clorur potàssic és que dóna mal sabor amb el que obliga a fer servir més additius de l’habitual i necessari per emmascarar-lo

Tot i així, un pernil o gall dindi reduïts en sal com els que elabora Casa Boix de forma artesana, ens permet disminuir la ingesta de sal, però sense renunciar al seu gust característic. De fet, la Unió Europea és defensora dels productes reduïts en sal i considera que ho són quan porten menys d’un 25 % del contingut mig del mercat. En aquest sentit, a Casa Boix hem aconseguit mantenir el mateix sabor amb el 50% menys de sal, quelcom que ens diferencia de la resta de productes d la mateixa gamma. A més a més, la majoria de pernils cuits i galls dindi del mercat porten uns 22 gr de sal / Kg, especialment els productes més industrials. La línia de cuits reduïts en sal Casa Boix conté només 0 gr/ Kg.

Els teus aliats per a la retenció de líquids i la dieta

La retenció de líquids és la gran enemiga en moltes dietes. Sempre pensem en els Kg que aprimem, però també s’ha de pensar en el volum. A més, la retenció de líquids pot fer que engreixis fins a 2 Kg d’un dia per l’altre. Un dels consells fonamentals per a combatre-la és disminuir notablement la ingesta de sal. Per aquest motiu, comptar amb l’opció d’un pernil cuit o gall dindi reduïts en sal, t’ajudaran a mantenir a ratlla la retenció de líquids. A més, aquests productes de Casa Boix són baixos en greixos, amb el que els fan molt compatibles amb una dieta baixa en calories.

Una dieta cardiosaludable

La OMS afirma que el 80 % dels infarts de miocardi són previsibles i que 23,3 milions de persones podrien morir per malaltia cardiovascular el 2030. Amb aquestes xifres, encara tens dubtes de l’important que és tenir cura del teu cor?

Fer exercici a diari, reduir l’estrès, no fumar, reduir el consum d’alcohol, mantenir una dieta equilibrada i disminuir el consum de sal són pautes que hem de seguir per mantenir en forma la nostra salut cardiovascular.

En una dieta en la qual es controli el consum de sal estem previnguts davant el risc d’accidents cardiovasculars, com el vessament cerebral o els infarts de miocardi. La Fundación Española del Corazón ens dóna bons consells al respecte.

Reduït en sal no vol dir ni insípid ni avorrit

pavo-reducido-en-sal-casa-boixQuan un metge ens diu que hem de reduir el consum de sal per risc de malaltia cardiovascular o quan estem fent dieta per aprimar-nos, el primer que es pensem es que el teu menjar serà avorrit i sense sabor. Un dels motius pels quals ens sentim especialment orgullosos a Casa Boix és que, a més de ser saludables, els nostres pernils cuits y gall dindi reduïts en sal continuen sent molt adequats per a gaudir de la bona gastronomia. Per exemple, pots fer una saborosa amanida o aquest original aperitius amb virutes de pernil cuit reduït en sal Casa Boix. Son dues opcions, entre d’altres moltes, fàcils de fer, lleugeres i sanes.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code