Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header
Just another WordPress site
Header

Quin tipus d’exercici físic prefereixes?

febrer 24th, 2015 | Posted by admin in Hàbits saludables

tendencias fitness casa boix1A Casa Boix estem convençuts que el benestar i la salut comencen per una alimentació equilibrada, amb matèries primeres seleccionades i naturals, així com l’exercici físic regular. A principis d’any és un clàssic apuntar-se al gimnàs per complir amb la segona part d’aquesta equació, encara que ja sabem el difícil que és ser constants!

Per tal d’inspirar-te i ajudar-te a escollir el tipus d’exercici que més va amb el teu estil de vida, avui et parlem de l’estudi que acaba de presentar el reputat American College of Sport Medicine, que ha realitzat enquestes a més de 3.400 entrenadors personals, instructors de fitness, metges i experts en exercici de tot el món. El seu objectiu és establir un ranking de tendències fitness d’acord amb les necessitats actuals de salut i benestar.

El top d’aquestes tendències durant el 2015 és per l’entrenament amb pes corporal. Són activitats que no requereixen de material addicional, econòmiques i fàcils de realitzar a qualsevol lloc. Així que, comença a practicar flexions perquè seran el no va més d’aquest any!

Una bona opció, si tens l’agenda a tope però no vols deixar de fer esport, és l’entrenament intervàlic d’alta intensitat en el qual, durant 30 minuts, es combinen exercicis intensos amb petites pauses de recuperació.

Els entrenaments de força, les sessions d’entrenament personal i els exercicis orientats a la pèrdua de pes són els següents a la llista.

tendencias fitness casa boix2

I si pensaves anar guardant l’esterilla, oblida-t’en! Continua la febre del Yoga i és que, a més de ser una forma molt atractiva de fer exercici, ens proporciona salut y relaxació. Inclou Power Yoga, Yogalates, Bikram, Ashtanga, Vinyasa… No ens estranya que sigui una de les activitats físiques amb més fans del moment!

Altres de les tendències que complerten la llista són els entrenaments per a persones grans i el fitness funcional (orientat a millorar l’equilibri).

Ara que ja coneixes les tendències de fitness pel 2015, amb quina et quedes? Sigui como sigui, l’exercici forma part d’una vida saludable i  combinat amb una bona alimentació, et proporcionarà benestar i una bona dosi d’endorfines de la felicitat!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code