Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header
Just another WordPress site
Header

Pit de Gall dindi reduït en sal: el repte de mantenir tot el sabor amb el 50% menys de sal

abril 2nd, 2014 | Posted by admin in Els nostres productes

Una edició més ens trobem a Alimentària, el millor dels marc per a presentar un nou producte del qual a Casa Boix estem especialment orgullosos, per la seva qualitat i també perquè s’adequa a les tendències de consum del moment: el Pit de Gall dindi reduït en sal.

_MG_4678

Conservant les particularitats del Pit de Gall dindi Casa Boix, saludable, fresc i elaborat a base de carns meloses dels millors galls dindi de criança selecta, el nou Pit de Gall dindi, amb un 50% menys de sal, contribueix a mantenirnos en forma i millorar el nostre estat de salut. Per exemple, reduint la presió arterial. D’aquesta manera, s’actua sobre un dels factors de risc en malalties cardíaques i algunes infeccions renals. A més, amb una dieta en la qual es controli el consum de sal, estem previnguts davant el risc d’accidents cardiovasculars, com el vessament cerebral. I és que, el fet que el Pit de Gall dindi Casa Boix tingui poc greix saturat, juntament amb el reduït contingut en sal, fan que sigui un aliment molt adequat per una dieta cardiosaludable. Però, a més, està clar que la disminució del consum de sal en l’alimentació ens ajuda a disminuir la retenció de líquids, millorar el nostre benestar i, és clar, contribuir a l’èxit en dietes d’aprimament.

Saludable i gustós!

Un dels motius pels quals en sentim especialment orgullosos del nou Pit de Gall dindi reduït en sal Casa Boix és que, a més de ser saludable, continua sent molt adequat per gaudir d’una bona gastronomia. Per exemplie, què us sembla unes copes de Pit de Gall dindi reduït en sal al form amb ous a l’estil florentí i salsa Mornay? O Pit de Gall dindi amb pinya natural, mató i pebre?

AF WEB CASA BOIX OK

Encara que soni a tòpic, consumir un producte reduït en sal no ha de significar renunciar al sabor. Aquest ha estat el nostre repte. Volem, en definitiva, contribuir a millorar l’estat de salut dels consumidors mantenint sempre els paràmetres de qualitat i elaboració natural que ens distingeixen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code