Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header
Just another WordPress site
Header

Què difícil és tornar a la rutina… Els que més pateixen els canvis són els petits, que després de tot l’estiu menjant a deshores i gaudint dels dolços i els gelats, han d’adaptar-se a una dieta més regular i a la disciplina dels menús de l’escola. Encara que, reconeguem-ho, estàvem desitjant que arribés el moment en el qual els nens tornessin a l’escola… són dies de força estrès. Però tranquils! Setembre passa i amb aquests petits trucs, els més petits tornaran a la rutina alimentària sana i ordenada sense problemes.

Així que, pren nota, i no desesperis!

  1. Tingues una actitud positiva: si els peques ens veuen atabalats entendran que la tornada a casa es el pitjor! Per aquest motiu, intentem divertir-nos… En els menjars, si ens trobem amb nens rebels davant les verduretes que no han menjat durant l’estiu, podem intentar camuflar-les i presentar el plat de forma divertida. Per exemple, en lloc d’un simple pit de pollastre amb verdures, pots fer un rotllet de pollastre farcit de pernil cuit i bròquil.

AF WEB CASA BOIX OK

  1. Planifica els menjars: sentir que ho tens tot sota control ajudarà a reduir l’estrès d’aquests dies. Elaborar un esquema setmanal, amb aliments variats, contribuirà a millorar la nostra alimentació i la dels nens. Per exemple, hi ha aplicacions com KEKO (que pots trobar a la App Store d’Apple) que ens permet fins i tot, elaborar menús per al·lèrgics al gluten i la lactosa, on hi cabrien perfectament els nostres productes, aptes per aquest col·lectiu. També pots fer servir taules d’aliments per omplir amb la col·laboració de tota la família, com aquestes tan divertides: http://bit.ly/1JH0IMi. T’ajudaran a combinar els menús de l’escola amb la resta dels menjars!
  1. Dóna’ls-hi energia per a tot el dia! Sembla mentida com aguanten els ens, sempre amunt i avall… No paren! És fonamental aportar-los l’energia que necessiten per a tanta activitat, com per exemple, una bona dosi de proteïnes. Sabies que 100 grams de pernil cuit Casa Boix aporten entre el 6% i el 8% de la quantitat recomanada de ferro per l’organisme?
  1. Fomenta els bons hàbits alimentaris: després de l’estiu, la disciplina en els menjars ha quedat enrere… Per això s’ha de tornar a fer èmfasi en els bons hàbits alimentaris. Cinc àpats al dia, que incloguin proteïna, hidrats de carboni, greixos bons, minerals i líquids són la base d’una bona alimentació. A més, ara que comença l’escola, l’esmorzar és més important que mai! Una bona torrada de pa amb gall dindi acompanyada d’un bon got de llet i cacau i suc de taronja seran més que suficients per començar el dia a tope.
  1. Simplifica! Hi ha dies en els quals tot se’t fa una muntanya i no tens temps ni ganes de cuinar. Aprofitant que encara fa bon temps, emporta’t als més petits al parc i dóna’ls-hi un entrepà, això sí, ben sa. Aquí et deixem una recepta amb pit de pollastre, amanida i formatge fresc er llepar-se els dits!

tendencias fitness casa boix1A Casa Boix estem convençuts que el benestar i la salut comencen per una alimentació equilibrada, amb matèries primeres seleccionades i naturals, així com l’exercici físic regular. A principis d’any és un clàssic apuntar-se al gimnàs per complir amb la segona part d’aquesta equació, encara que ja sabem el difícil que és ser constants!

Per tal d’inspirar-te i ajudar-te a escollir el tipus d’exercici que més va amb el teu estil de vida, avui et parlem de l’estudi que acaba de presentar el reputat American College of Sport Medicine, que ha realitzat enquestes a més de 3.400 entrenadors personals, instructors de fitness, metges i experts en exercici de tot el món. El seu objectiu és establir un ranking de tendències fitness d’acord amb les necessitats actuals de salut i benestar.

El top d’aquestes tendències durant el 2015 és per l’entrenament amb pes corporal. Són activitats que no requereixen de material addicional, econòmiques i fàcils de realitzar a qualsevol lloc. Així que, comença a practicar flexions perquè seran el no va més d’aquest any!

Una bona opció, si tens l’agenda a tope però no vols deixar de fer esport, és l’entrenament intervàlic d’alta intensitat en el qual, durant 30 minuts, es combinen exercicis intensos amb petites pauses de recuperació.

Els entrenaments de força, les sessions d’entrenament personal i els exercicis orientats a la pèrdua de pes són els següents a la llista.

tendencias fitness casa boix2

I si pensaves anar guardant l’esterilla, oblida-t’en! Continua la febre del Yoga i és que, a més de ser una forma molt atractiva de fer exercici, ens proporciona salut y relaxació. Inclou Power Yoga, Yogalates, Bikram, Ashtanga, Vinyasa… No ens estranya que sigui una de les activitats físiques amb més fans del moment!

Altres de les tendències que complerten la llista són els entrenaments per a persones grans i el fitness funcional (orientat a millorar l’equilibri).

Ara que ja coneixes les tendències de fitness pel 2015, amb quina et quedes? Sigui como sigui, l’exercici forma part d’una vida saludable i  combinat amb una bona alimentació, et proporcionarà benestar i una bona dosi d’endorfines de la felicitat!